Family fun

Hackney, London E5: long, sunny Northwest facing urban space.

A typical long, flat Victorian terrace plot. The clients wanted a complete makeover before their second baby was born. So it was 'all systems go' to turn this around in double-quick time and deliver a space for all the family to use.

We cleared the entire garden except for three trees, replanted the patio area, built a deck, installed a sunken trampoline, recycled setts to edge the lawn and make space for a bench in the shade, planted masses of climbers and shrubs... and laid a new lawn. From design to delivery (including a few amends) in 6 weeks. Everything had to go in and out through the house, via the basement window.

From an untidy, cluttered garden to calm serenity with clearly defined areas and practical use of space.

< BACK  NEXT >